Tiden går så fort, redan 9 månader och junior! Vad passade bättre än en liten officiell utställning så här på dagen D? Första “riktiga” utställningen, Wästmanlands Kennelklubb Nordic Dog Show till råga på allt!

Dagen bjöd på VARMT och fint sommarväder, domare var; STEPINSKI ANDREZEJ, Polen.

Han var mycket noggrann, bedömningen verkade aldrig ta slut, det var ganska jobbigt att inte veta vad han egentligen tittade på… Men slutligen var han klar, och kritiken var inget att skämmas för!

“Very nice in type, clear outline, enough body for age, good angulations, frontlegs a bit “east-west”, very good reach of neek, Lovely head, well shaped, excellent earset, Beautiful expression, rather puppycoat for junior, very nice movement.”

Ja, vad ska man säga? 2 cert som start! Jätteroligt naturligtvis!!! Nu får vi se hur fortsättningen blir, allt kan ju hända, det vet alla!