En månad utan Sladgan, en månad sedan den hemska fredagskvällen då det hände… Jag vaknar varje natt och allt upprepas i minnet, om och om igen… Fruktansvärt… Jag har försökt vara som vanligt, men ingenting känns lika roligt längre… Semester, visst, men ingen rolig semester… Något saknas… Det är så tyst… Ingen skäller glatt “god morgon!”, ingen hittar vantar, hårsnoddar, pengar m.m. på promenaderna…

Jag har försökt göra saker, Sushi och Sören behöver ju sin dos av aktiviteter. Vi har vandrat till Lilla Harsjön, åkt ut till “vår” ö, spårat och tränat lite.

Sören och Sushi, Lilla Harsjön 6 Juli.

Sushi.

Sören.

Sören i skogen, Juli-17. Ganska lik pappa Svonko… Bilderna tagna på samma ställe.

Svonko 31 Juli-04

Att titta på bilder och minnas allt det fina är kanske bra, men ack så jobbigt…