Min klubb, Dandetyd Täby BK, har haft en rolig “Hitta Cup” med tre tillfällen att tävla. Olika tema varje gång, 50x50m ruta. Jätte roligt!! Flest föremål på tre minuter, mest värda tennisbollar på tre minuter, och nu idag gällde det att hitta fem udda föremål, som var värda olika mycket i poäng. Vi som tävlade fick en karta där föremålen var utmärkta, och kunde på så sätt försöka få hunden att ta det föremål som gav mest poäng. Kul! Nu var det så att ett föremål var värt mycket mer än de andra. Det var en gullig Alfons figur som var halvt nerstoppad i en väska. Om hunden levererade dockan och väskan tillsammans gav det hela 50 poäng! Sedan fanns en träbil, en mjuk pandabjörn, en diskborste och en plastros.

Sladgan vann delad förstaplats på deltävling ett. Sushi gjorde också bra ifrån sig. Deltävling två med tennisbollarna var klurigare, hundarna visste ju ej vilken boll som var mest värd.. Nu ikväll gick det bra! Sladgan klarade att hämta Alfons i väskan, utan att tappa dockan, och han tog rosen och diskborsten. Sushi fixade Alfons och väskan i två skick, mindre poäng men ok! Hon hittade också bilen och rosen, och diskborsten då tiden gått ut…

Ja, allt slutade med att Sladgan vann kvällens deltävling, OCH hela cupen!!! GulleSladd!!! Sushi kom på tredje plats i finalen, jättekul! Visst, det är på skoj, MEN, det är alltid roligt när det går bra!

Den finaste känslan var att det kändes så roligt, alla verkade ha kul och trivas. Prisutdelningen gick även till så att den började bakifrån, och alla fick välja pris från det fina prisbordet. Ett stort tack till alla som var med!!!!

Klubbtröjor vann vi också!!! Nu har vi alla varsin!!! Ha ha!